OPTICA RUEDA CELRÀ

Cómo llegar

CARRER AUMET, 50, Celrà (Girona)

Solicitar una cita

Más acerca de OPTICA RUEDA CELRÀ

Més de 40 anys d'història. A la Pujada de Sant Feliu, al número 3, durant les Fires de Sant Narcís de l’any 1973 una antiga caldereria es va transformar en la primera Òptica Rueda de la nostra ciutat.
El protagonista d’aquesta història és en Josep M. Rueda i Puaté, que amb molt d’esforç, dedicació i bon humor, va fer pujar aquest nou comerç de Girona que ben aviat va aconseguir un nombre de clients considerable. El passat desembre del 2015 s’inaugura un centre a la població de Celrà, al carrer Aumet, 50, amb el propòsit de fer arribar els nostres serveis el més a prop possible dels nostres clients de les poblacions veïnes a Girona. En els darrers anys el disseny i la moda han donat peu a tota una sèrie de dissenyadors i marques d’ulleres molt innovadors, que realitzen constantment canvis de tendències i estils en les ulleres que ens posem.
En el transcurs d’aquests anys, tot l’equip humà d’Òptica Rueda ha anat creixent de forma continuada, incorporant òptics, optometristes, venedors, auxiliars de taller, etc. Tots ells han anat aprenent la filosofia d’aquesta empresa i han sabut transmetre als nostres clients la imatge d’uns professionals al servei del seus ulls.
Actualment l’Òptica Rueda ha assolit la imatge de professionalitat i seriositat que el seu fundador sempre va voler, però també el dinamisme i el caràcter inconformista que el seu successor, Xavier Rueda, l’hi ha conferit.

Nuestras promociones